Klaverjassen? Download M-Klaver Gratis!

Download

FAQ

Zoek

Klaverjassen met M-Klaver

Klaverjassen downloaden

Klaverjassen downloaden gaat fout

Het kan zijn dat u tijdens het downloaden van M-Klaver de onderstaande foutmeldingen krijgt of een foutmelding die hier op lijkt:

- corrupted file
- geen geldig win 32 toepassing

Er is iets misgegaan tijdens het downloaden van het klaverjasspel M-Klaver en u mist dus een gedeelte van het bestand.

U kunt de volgende zaken proberen:

• 1) Download een zip bestand van het setup bestand. http://www.klaverjassen-op-de-pc.nl/mksetup14.zip. Wacht tot uw de melding krijgt dat uw computer klaar is met downloaden.
  • 2) Download de laatste versie van M-Klaver hier.Wacht tot uw de melding krijgt dat uw computer klaar is met downloaden.
  • 3) Verwijder uw tijdelijke internet bestanden uit uw browser. Deze instellingen verwijderen verschilt per browser. Hieronder staat een beschrijving voor Internet Explorer 8
    • ga naar 'Extra',
    • 'Internet opties',
    • Klik op 'verwijderen' onder het kopje 'browse geschiedenis',
    • Vink alles uit,
    • Vink alleen tijdelijke internetbestanden aan,
    • Klik op 'Verwijderen',

Als het weer niet lukt,kunt u dan de volgende vragen beantwoorden en dan contact opnemen met ons, wij helpen u dan verder:

• Wat voor browser gebruikt u, bijvoorbeeld Internet Explorer 8,
  • Wat voor versie van Windows gebruikt u, bijvoorbeeld XP of VISTA,
  • Wat voor versie van M-Klaver wilt u downloaden, bijvoorbeeld versie 1.3.2 of 1.4

Registreer M-Klaver

Direct een Registratiecode
Klaverjassen doneren Klaverjassen ideal

Klaverjassen leren

Klaverjassen leren met deze cursus

Cursus:
Leer nu Klaverjassen

Klaverjasverenigingen

Klaverjassen online

Klaverjassen nieuwsbrief

Klaverjas Spelsituaties

© 2002-2012, Martin Beck
Disclaimer Privacy
Algemene voorwaarden