Klaverjassen? Download M-Klaver Gratis!

Download

FAQ

Zoek

Klaverjassen met M-Klaver

Klaverjassen downloaden

M-Klaver Help 'Instellingen->Spel mogelijkheden'

Met dit dialoog kunt u bepaalde spel mogelijkheden instellen. Volgens de officiële regels mogen er een hoop dingen niet bij het klaverjassen. Maar tijdens het spelen van het gratis klaverjasspel M-Klaver kunt u misschien toch in de verleiding komen. Daarom kunt u in dit scherm instellen wat u wel en niet mag veranderen.

Hoe kan ik het soort spel instellen:

• Vink de opties aan waarvan u gebruik wilt maken
  • Klik op OK

LET OP:

Indien u Makkelijk of Moeilijk aanvinkt worden alle andere vinkjes respectievelijk aan of uit gezet. U bent dan uw instellingen kwijt.

U kunt op 'Cancel' klikken om de wijzigingen NIET door te voeren.

M-Klaver spel mogelijkheden

Makkelijk (alles aan)
Door makkelijk aan te vinken gaan automatisch alle vinken onder aangepast uit.

Moeilijk (alles uit)
Door moeilijk aan te vinken gaan automatisch alle vinken onder aangepast aan.

Aangepast
U kunt door aangepast aan te vinken specifieke eigenschappen instellen.

Mogelijkheid om slagen terug te zien tijdens spel.
Volgens de officiele klaverjas regels mogen geen slagen teruggekeken worden tijdens het spel. Als u dit aanvinkt kunt u de slagen terug kijken tijdens het spel door menu->toon->Slagen te selecteren.

Mogelijkheid om terug te zetten.
Het is mogelijk om tijdens het spel slagen terug te zetten door op ‘t’ tedrukken of op de terug knop te klikken. Als u dit aanvinkt kunt u kaarten terug zetten tijdens het spel.

Mogelijkheid om kaarten te zien die al gespeeld zijn tijdens het spel.
M-Klaver heeft de mogelijkheid om de kaarten die al gespeeld zijn te tonen (Door menu->Toon->Kaarten eruit te selecteren). Als u dit aanvinkt kunt u de gespeelde kaarten opvragen tijdens het spel.

Mogelijkheid om kaarten tegenspelers te zien.
Natuurlijk is klaverjassen een gesloten spel. Door deze optie aan te vinken mag u toch meekijken met de tegenstanders.

Mogelijkheid om instellingen te wijzigen tijdens het spel.
De meeste instellingen zijn te wijzigen tijdens het spel. Dit werkt vals spelen in de hand. Door deze optie aan te vinken is het mogelijk om instellingen te wijzigen tijdens het spel.

Mogelijkheid om uitleg over een kaart te vragen.
M-Klaver kan vertellen waarom een computer speler een kaart speelt. Door dit te bestuderen is het mogelijk achter de kaarten van een computerspeler te komen, Door deze optie aan te vinken is het mogelijk om uitleg te vragen.

Mogelijkheid om een hint te vragen.
M-Klaver biedt de mogelijkheid om een hint te geven <druk ‘h’of klik op de hint knop>. U kunt dit toelaten door dit item te selecteren.

Terug naar de Inhoud

Registreer M-Klaver

Direct een Registratiecode
Klaverjassen doneren Klaverjassen ideal

Klaverjassen leren

Klaverjassen leren met deze cursus

Cursus:
Leer nu Klaverjassen

Klaverjasverenigingen

Klaverjassen online

Klaverjassen nieuwsbrief

Klaverjas Spelsituaties

© 2002-2012, Martin Beck
Disclaimer Privacy
Algemene voorwaarden