Klaverjassen? Download M-Klaver Gratis!


Download

FAQ

Zoek

Klaverjassen met M-Klaver
Klaverjassen downloaden


Klaverjassen met M-Klaver achtergrond!

Doelstelling klaverjassen

De doelstelling van M-Klaver is een duidelijk, goed en gratis klaverjasspel te ontwikkellen, waarmee veel mensen kunnen gratis klaverjassen. Een computer laten klaverjassen is voor mij een leerzame bezigheid waarin ik veel creativiteit kwijt kan. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het klaverjas op deze manier, verspreid ik het kaartspel M-Klaver gratis online via het internet. Het geld wat ik ontvang van met de registraties geef ik gedeeltelijk aan goede doelen om zo nog meer mensen te laten genieten.

Het klaverjasspel M-Klaver zal in ontwikkeling blijven. Dat wil zeggen dat er altijd wel nieuwe toeters en bellen bij zullen komen. Uw op en aanmerkingen helpen uiteraard ook mee aan de ontwikkeling van dit klaverjasspel en het klaverjassen.

Klaverjassen is voor mij en een hoop mensen een sociale bezigheid, op die manier vind ik het ook leuk om deze beleving aan te vullen met het klaverjassen op de computer!

Auteur klaverjasspel M-Klaver

De persoon achter klaverjasspel M-Klaver is Martin Beck geboren in 1979 en woonachtig in Zoetermeer. Na de Havo ben ik Elektrotechniek gaan studeren op de TH-Rijswijk nu Haagse Hoge School. Hier heb ik mij diploma gehaald in 2002. Tijdens deze opleiding is klaverjasprogramma M-Klaver ontstaan als oefening voor het programeren. In de pauze waren we ook vaak aan de klaverjas! (ook af en toe tijdens de lestijden soms).

Na mijn studie heb ik een jaar als programmeur gewerkt.
Omdat ik meer met mensen wou doen ben ik naar een andere baan overgestapt. Nu werk ik op activiteiten centrum Gading. Op de gading komen mensen met een lichamelijk handicap en mensen met een niet aangeboren hersenletsel dagbesteding doen. Hier ben ik samen met nog een andere collega verantwoordelijk voor de computer activiteit. Dit is de website van de computeractiviteit van Gading. Ook hier natuurlijk af en toe een spelletje klaverjas.

Daarnaast ben ik momenteel op freelance basis bezig met wat internet klussen.

Geschiedenis klaverjasspel M-Klaver

In 1999 kwam ik voor het eerst in aanraking met de programmeer taal C++ via mijn opleiding. Om hier wat mee te oefenen en vanwege mijn interesse in computer intelligentie ben ik begonnen met het klaverjasspel M-Klaver.

Het klaverjas programma is dus geschreven in C++.

Ik ben begonnen in 1999 met een simpel dos programma (Dit heb ik nooit uitgebracht omdat het nog te onhandig was). Toen werd mijn aandacht gegrepen door Windows programmeren. Vervolgens heb ik een Windows applicatie gemaakt in OWL (Borland). Daarna ben ik overgestapt op Visual studio omdat ik toen een bijbaan had waar ik Visual Studio ook gebruikte. Sindsdien gebruik ik nog steeds Visual Studio voor de ontwikkeling van het klaverjassen.

Toen het klaverjasspel M-Klaver eind 2001 ergens op begon te lijken heb ik een internet site gemaakt waar het klaverjassen te downloaden was. Het klaverjasspel M-Klaver vraagt door zijn opbouw weinig van uw computer, ook met een oude computer kunt u dus gratis klaverjassen met M-Klaver, kijk hier voor de requirements.


Klaverjasverenigingen

Begin 2010 heb ik de site www.klaverjasverenigingen.nl gelanceerd. Het doel van de site www.klaverjasvereningen.nl is om mensen die willen klaverjassen te koppelen aan een klaverjasvereniging.

Iedere klaverjas vereniging kan zijn gegevens op de site toevoegen. Het is mogelijk om per provincie een overzicht te geven van de verenigingen.

Klaverjassen leren met 'Leer nu Klaverjassen'

Eind 2009 heb ik het E-Book ontwikkeld. Samen met het klaverjasspel M-Klaver vormt dit de cursus ‘Leer nu klaverjassen’. De combinatie van het E-Book en het klaverjasspel samen vormt een ideale combintatie om te leren klaverjassen! Door de aanhoudende vragen van gebruikers en andere om het klaverjassen te leren heb ik hiertoe besloten. Een aantal opties in M-Klaver die de training in ‘Leer nu klaverjassen’ ondersteunen, kunnen alleen gebruikt worden in geregistreerde versies. Lees hier meer over deze klaverjas cursus.

Terug naar informatie over klaverjassen

Registreer M-Klaver

Direct een Registratiecode
Klaverjassen doneren Klaverjassen ideal

Klaverjassen leren

Klaverjassen leren met deze cursus

Cursus:
Leer nu Klaverjassen

Klaverjasverenigingen

Klaverjassen online

Klaverjassen nieuwsbrief

Klaverjas Spelsituaties

© 2002-2012, Martin Beck
Disclaimer Privacy
Algemene voorwaarden