Klaverjassen? Download M-Klaver Gratis!


Download

FAQ

Zoek

Klaverjassen met M-Klaver
Klaverjassen downloaden


Klaverjassen formulieren

In dit wil ik u wijzen op een aantal handige sites, waar klaverjas formulieren te vinden zijn, die het ons als klaverjassen iets gemakkelijker maken! Veel mensen houden tijdens het klaverjassen hun score bij op een kladje. Weer een aantal andere mensen heeft een klaverjasblok gekocht om de scores om bij te houden.

Ook op het internet zijn een aantal sites te vinden waar klaverjasformulieren zijn te vinden:

  • vdmeulen.net. Dit formulier biedt ruimte voor 3 "boompjes", (3x 16 spelletjes)! Het handige aan dit formulier is dat er een tabel staat met 2 cijfers die samen 162 vormen, het totaal aantal punten in een klaverjasspel.
  • www.xs4all.nl/~hquist Op deze site staan voor het klaverjassen 2 tellijsten voor 16 of 20 spellen. Verder zijn er voor de toernooi klaverjassers onder ons, formulieren te downloaden van 3 tot 7 ronden.

Voor de beginnende klaverjassers is er ook een handig A4-tje te vinden, met daarop een paar basis schema's die beginnende klaverjassers van pas komen. Hier staan de kaartvolgorde, de punten voor de Troef en niet Troefkaarten op. Ook staat hier de puntentoekenning voor Roemkaarten op!

Dus als u door de score-formulieren heen bent kunt u hier zonder moeite formulieren downloaden zodat u verder kunt klaverjassen!

Als u nog andere sites op het internet gebruikt om uw klaverjasformulieren te downloaden, laat mij het dan weten!

Veel klaverjas plezier!

Terug naar informatie over klaverjassen

Registreer M-Klaver

Direct een Registratiecode
Klaverjassen doneren Klaverjassen ideal

Klaverjassen leren

Klaverjassen leren met deze cursus

Cursus:
Leer nu Klaverjassen

Klaverjasverenigingen

Klaverjassen online

Klaverjassen nieuwsbrief

Klaverjas Spelsituaties

© 2002-2012, Martin Beck
Disclaimer Privacy
Algemene voorwaarden