Klaverjassen? Download M-Klaver Gratis!


Download

FAQ

Zoek

Klaverjassen met M-Klaver
Klaverjassen downloaden


Klaverjassen klaverjasbond

Een aantal klaverjasverenigingen zijn aangesloten bij een klaverjasbond. Er is niet echt één klaverjasbond waar verplicht alle verenigingen bij zijn aangesloten in Nederland, zoals we dat bijvoorbeeld zien bij de bridgebond.. Klaverjassen wordt natuurlijk gespeeld in de Amsterdams en de Rotterdamse variant. Verder worden er ook nog andere klaverjasvarianten gespeeld. In Nederland zijn de volgende klaverjasbonden actief:

  • Kaart bond Nederland. De klaverjasverenigingen die bij deze bond zijn aangesloten hanteren de Amsterdasmse klaverjasvariant.
  • Gooise Klaverjasbond. Deze bond hanteert het Rotterdamse klaverjasssysteem. Ik heb nog geen website van deze klaverjas bond gevonden. Zodra deze bij ons bekend is zullen wij hem toevoegen.
  • De Nederlands Klaverjas Unie. Deze bond hanteert ook het Rotterdamse klaverjassysteem.

Als u een klaverjasvereniging heeft en u bent nog niet aangesloten bij een klaverjasbond, kunt u vragen aan wat voor voorwaarden u moet voldoen om aan te mogen sluiten. Het lid zijn van een bond heeft voordelen. Zo wordt u vaak getipt over leuke klaverjas toernooien, en doet u leuke contacten op met andere verenigingen die klaverjassen.

Terug naar informatie over klaverjassen

Registreer M-Klaver

Direct een Registratiecode
Klaverjassen doneren Klaverjassen ideal

Klaverjassen leren

Klaverjassen leren met deze cursus

Cursus:
Leer nu Klaverjassen

Klaverjasverenigingen

Klaverjassen online

Klaverjassen nieuwsbrief

Klaverjas Spelsituaties

© 2002-2012, Martin Beck
Disclaimer Privacy
Algemene voorwaarden