Klaverjassen? Download M-Klaver Gratis!


Download

FAQ

Zoek

Klaverjassen met M-Klaver
Klaverjassen downloaden


Klaverjassen kaartspellen

Zoals jullie allemaal weten is klaverjas een kaartspel. Kaartspellen zijn er in verschillende soorten en maten. Het voordeel van kaartspellen is dat ze eenvoudig te spelen zijn, vaak heb je niet meer nodig dan een blok met kaarten en een papiertje voor de eventuele scores.

We weten dat de mensheid al lang kaartspellen speelt. Algemeen wordt aangenomen dat het kaartspel in China is ontstaan. (Het klaverjas waarschijnlijk niet!). De eerste sporen van kaartspellen in Europa dateren uit de 14de eeuw. Meer informatie over de geschiedenis van kaartspellen is te vinden op deze site http://nl.wikipedia.org/wiki/Kaartspel

Het leuken van een pak kaarten is dat de achterkant en eigenlijk ook de voorkant, verschillende ontwerpen kan hebben, het ontwerp is eigenlijk datgene wat een spel met kaarten uniek maakt! Vaak gebruiken bedrijven kaartspellen als reclame. Een kaartspel met je naam erop is natuurlijk een mooie stempel op een avond klaverjassen!

Op deze site staan een aantal kaartspellen die misschien leuk kunnen zijn voor u als u het klaverjassen zat bent! (Dat kan eigenlijk niet want klaverjassen is het leukste kaartspel):

De meeste van deze kaartspellen zult u misschien wel kennen. Als u doorklikt op deze links zult u wat handige informatie vinden over deze kaartspellen. Klik er alleen op als u beloofd niet te stoppen met klaverjassen!

Terug naar informatie over klaverjassen

Registreer M-Klaver

Direct een Registratiecode
Klaverjassen doneren Klaverjassen ideal

Klaverjassen leren

Klaverjassen leren met deze cursus

Cursus:
Leer nu Klaverjassen

Klaverjasverenigingen

Klaverjassen online

Klaverjassen nieuwsbrief

Klaverjas Spelsituaties

© 2002-2012, Martin Beck
Disclaimer Privacy
Algemene voorwaarden